Home
Saryo van Lakerveld
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Agenda
Feesten
Cursussen & lessen
Workshops
Zomer & winterweken
Mannenwerk
Jaargroep
Gastdocenten
Foto’s
Links
Contact & aanmelden
T e r r a  N o v a
Aarde & Vuur
  Saryo van lakerveld Pottenbakkerstraat 2
2645 KT Delfgauw
The Netherlands
T  +31 (0)15 256 62 86
M +31 (0)6 481 52 072
E terranova@devijfritmes.nl
Skype: dancing-soul

 

Op dit moment is er geen mannenweekend gepland

Mannen in klank en beweging. Wil jij weten wat de taal is van jou mannenhart, dan zijn deze drie dagen iets voor jou. We gaan zoeken naar die unieke klank en die heldere beweging om ons helemaal in onze kracht te zetten van ons Man-Zijn. We klinken naar en met elkaar, bewegen van en naar elkaar toe en zweten met elkaar in de zweethut. Ga jij die uitdaging aan?

Wat ons mensen met elkaar verbindt is de energie van het hart. Het lichaam (beweging) en onze woorden (klank) zijn de expressievormen van het hart. Elk levend soort op deze wereld heeft zijn eigen expressievorm, dus ook mannen en dit noemen we de taal van de mannen. Deze taal is krachtig en helder en heeft de energie van een krijger. De krijger staat voor wie hij is en heeft zijn plek ingenomen in deze wereld.

In de loop der tijden hebben mannen veel veranderingen doorgemaakt. Van het hele mannelijke zijn we wat meer naar de achtergrond gegaan om zo ruimte te geven aan de vrouw, toen die zich ontwikkelden in hun kracht. Deze ontwikkeling is heel mooi en zou voor een mooi balans kunnen zorgen, zij het niet dat velen van ons door zijn geschoten en hun mannelijke waarden (deels) zijn kwijtgeraakt. De laatste tijd is er weer meer behoefte onder mannen om hun diepere waarden als man te erkennen en te leven. De man die zijn eigen pure klank durft te laten horen en zijn dans durft te dansen is een krijger van het hart en hoeft zich niet te laten gelden.

Locatie:
Datum: 
Tijd: 
Kosten: 

 
Awake my Soul | Borculo
outdoor festival
Move into Consciousness | Tsjechië
Move into Consciousness | Praag, Tsjechië

 

 

 
    Terra nova | Saryo van lakerveld | Dans de 5 ritmes | Pottenbakkerstraat 2  2645 KT Delfgauw |  Tel 0152566286 0648152072                                                                              webdesign www.arteos.nl