Home
Saryo van Lakerveld
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Agenda
Feesten
Cursussen & lessen
Workshops
Zomer & winterweken
Mannenwerk
Jaargroep
Gastdocenten
Foto’s
Links
Contact & aanmelden

T e r r a  N o v a

SummerVibes Festival
in je element

  Saryo van lakerveld Pottenbakkerstraat 2
2645 KT Delfgauw

The Netherlands
T  +31 (0)15 256 62 86
M +31 (0)6 481 52 072
E terranova@devijfritmes.nl
Skype: dancing-soul
  

Dit festival is een moment in de tijd op een mooi stukje land in dit grote universum. Wij nodigen je uit om je tent in te pakken, je rugzak op te doen en dit met ons te beleven.

Kom samen met ons je levendigheid dansen (5Ritmes), je stem laten klinken (stem-expressie), zweten in de zweethut en nog veel meer elementaire uitingsvormen beleven. We werken deze dagen met de elementen; aarde, vuur, water en lucht en nodigen je uit om je hiermee te verbinden en de krachten hiervan te voelen. Elke dag zijn de dans en onze stem ons anker en van daaruit onderzoeken we wat ons in ons element brengt. Naast de dans en stem bieden we andere vormen aan die ons met de elementen verbinden.

Dit vijfdaagse, outdoor festival wordt gegeven door Saryo van Lakerveld en Lucia Klinefelter. Beiden zijn krachtige en gepassioneerde docenten die veel ervaring hebben in het lesgeven. Lucia heeft haar talenten heeft liggen in stem-expressie en sjamanisme. Saryo heeft zijn krachten liggen in de dans en brengt de harten in beweging. De combinatie dans en stem heeft een krachtige uitwerking op elkaar . We zijn dan ook blij dat we deze verbinding samen maken en jij er van mag meegenieten.

We kamperen, zweten in de hut, dansen in een tent en op het gras, gebruiken onze stem in de open lucht, uiten onze creativiteit met elkaar en alleen en de rest laten we over aan het moment. Genieten en ontspannen is wat centraal staat in deze week en hoe we dit vorm geven is aan een ieder van ons. Kinderen zijn ook welkom en bij voldoende (kinder) aanmeldingen zal er voor hun een toepasselijk programma worden aangeboden. Er is beperkt plek voor campers en caravans.

Kosten volwassene: € 235,00 (vóór 15 juni), € 255,00 daarna
Kosten kind 4-13 jr: € 115,00
Kosten kind 14-20 jr: € 155,00

Ontbijt en lunch verzorgen we met elkaar of alleen. In de avond kun je gebruik maken van de kookkunsten van TribalBite of zelf koken. TribalBite verzorgt een heerlijke, biologische 2-gangen diner voor de prijs van €13,50 per avond (vooraf aangemeld). Je kunt je ook ter plekke aanmelden, maar je betaald dan € 14,00. Het liefst willen we dat je jezelf vantevoren hiervoor aanmeld.

Datum: 15 juli (12.00) t/m 19 juli (16.00)
Locatie: Borculo ('t Landje) | www.beinghere.nl
Aanmelden: saryo@kpnmail.nl | 0648152072 | www.terranova-dans.nl


 
SummerVibes | NL
Natural Moves | Frankrijk
Footsteps | ntb

 

 

 

 
    Terra nova | Saryo van lakerveld | Dans de 5 ritmes | Pottenbakkerstraat 2  2645 KT Delfgauw |  Tel 0152566286 0648152072                                                                              webdesign www.arteos.nl