Home
Saryo van Lakerveld
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Open Floor Movement
Agenda
Feesten
Cursussen & lessen
Workshops
Zomer & winterweken
Jaargroep
Gastdocenten
Links
Contact & aanmelden

Alchemy of the Heart
zomerdansweek in Frankrijk

 


 

Deze zomerdansweek is voor iedereen toegankelijk en is een diepe reis door en met onszelf met als uiteindelijk doel om de diepe ontspanning, vrijheid en plezier weer of meer terug te brengen in het leven. Dat doen we door beweging, dans en expressie te geven op papier en met de stem. Het is een week met een lach en een traan, waar alles een plek heeft en waar onze natuurlijke flow de leidraad is.

De beweging van het hart is heel simpel; het wil geven en ontvangen vanuit compassie en liefde. Het fysieke hart laat het bloed naar binnen stromen en stuurt het ook weer op pad naar alle uiteinden van ons lichaam. Zo is ook de energie stroom van het hart. De potentie van het hart is dat het heel veel kan ontvangen, transformeren en weer door kan geven, maar helaas zijn vele harten gekwetst en beschadigd en is die natuurlijke flow onderbroken of zelfs soms afgesloten. Hoe vinden we het natuurlijke ritme weer terug van ons hart.

“Movement as an art form, but also as an expression for your body and your unconscious self to tell how you feel”

Iedere ochtend zullen we dansen om te bewegen wat bewogen wil worden. We beleven de herinnering, het gevoel, de gedachte, de blijdschap, verdriet of de boosheid in onze dans. De rest van de dag zullen we andere manieren vinden om het proces te ondersteunen.

We verblijven op een prachtige plek en dansen in een prachtige zaal. Het eten is subliem en de natuur is super. De accommodatie is heerlijk en verbind ons met onze eigen oorspronkelijk en natuurlijk ritme.

Saryo is al 22 jaar docent in Conscious Dance waarin De Vijf Ritmes en Open Floor Movement de basis vormen. Daarnaast is hij kundig in allerlei vormen te betrekken bij de dans. Hij opent harten en brengt in beweging wat bewogen wilt worden. “Waar het mij omgaat is dat meer mensen vanuit hun hart gaan leven”

Tijdens deze week geeft Mariam Lo Fo Wong persoonlijke massages die los van ons te boeken is voor de prijs van €60,00. "Aanraking en geraakt worden. Dat is voor mij de essentie van een massage bij Mariam. Intuitief en op subtiele manier weet Mariam met diepe ontspanning iets in beweging te zetten. Haar massages zijn afgestemd en erop gericht om je te laten thuiskomen in je lijf en jezelf."

Datum & Tijd: 17 (17.00) t/m 24 augustus (10.00)

Prijs: €265,00 (excl verblijfskosten) en €240,00 voor 15 Juli. Wanneer je ook deelneemt aan onze week “Phoenix from the Fire” | zomerweek van 6 t/m 13 Juli, ontvang je €110,00 korting (volle prijs). Is je inkomen laag, maar wil je graag meedoen, neem dan even contact op.

Lokatie: L'Huy Préau,Chatin | Frankrijk (750 km vanaf Utrecht)

Verblijf: Op Preau zijn er verschillende accomodatie mogelijkheden. Dit varieert van een eigen tent tot een eigen kamer in het huis. Daar tussenin zijn er 1, 2 en 4 persoons riddertenten, die geheel zijn ingericht en meerpersoons kamers. Er zijn ook een paar mogelijkheden voor campers. De prijzen liggen tussen de € 400,00 (eigen tent) en € 740,00 (1 pers. kmr) en dit is inclusief het heerlijke eten van Preau. Je kunt op Preau website kijken voor meer informatie en de prijzen.

Reis: Indien je geen auto hebt of je hebt plekjes over, dan is er hier een prikbord om een lift te krijgen of te geven. Voor de route kun je hier terecht. Wij raden je aan om een dag van te voren te vertrekken en in de buurt van Preau een hotel te nemen. Dan kom je rustig aan.

Aanmelden: Loeky Ekkel | 0573-221199

 

 

SummerVibes Festival
Wouwse Plantage (NB)

Phoenix from the Fire
Frankrijk (week 1)
Alchemy of the Heart Frankrijk (week 2)

 

 

 
 TERRA NOVA | Delfgauw, The Netherlands
Saryo van Lakerveld | +31 (0)6 481 52 072
Eva Bergerova | +31 (0)6 238 83 406


webdesign www.arteos.nl