Home
Saryo & Eva
Agenda
Programma

De Vijf Ritmes
Open Floor
Conscious Dance

Dansavonden
Workshops
Zomerweken
Ritual Theater

Terra Nova
Gastdocenten

Contact & aanmelden
 
NIEUWJAARSWAVE
'DREAMS'
 

Wat een super mooie White night was dat gisteren! Ik heb erg genoten.
Ellen Roodenburg

Bedankt voor de fijne avond, heeft mij veel energie gegeven!
Erik Both 

vrijdag 2 januari | 18.45 - 21.15

De NieuwjaarsWave gaat online plaatsvinden vanwege de Corona maatregelen. Wil je je hier meer over weten, vraag gerust (0648152072)

Onze 3e van de 3 dansceremonies die we elk jaar weer houden rond de jaarwisseling. Alle ceremonies zijn toegankelijk voor iedereen. De andere ceremonies zijn White Night (21 december) en OudjaarsWave (30 december) .

Een nieuw jaar, een vooruitzicht in een lege ruimte waarin we ongelimiteerd kunnen dromen over hoe we die in willen vullen. Het mooie van een lege ruimte is dat alles nog mogelijk is, het is zo sereen en een beginpunt van iets.

De NieuwjaarsWave is een ceremonie van openheid en liefde, waarin onze verbondenheid centraal staat. En hoe we in die verbondenheid durven te dromen over onze toekomst. We kijken vooruit en stellen ons open voor de verlangens en wensen die we hebben voor onszelf, maar ook voor onze naasten en de wereld. We nodigen uit, we verwelkomen, we dromen onze werkelijkheid en brengen dat allemaal in de dans.

De dans is dus ons voertuig om onze dromen aan te roepen, te bekrachtigen en ze over te dragen aan de spirits, om ze daarna weer los te laten, zodat ze kunnen rijpen en als het zo moet zijn uit te komen.

Er zal een levensboom staan in het midden van de ruimte. Deze staat voor onze verbintenis, maar ook voor ons als individu; de wortels in de aarde, stevige stam en onze takken die uitreiken naar de wereld.

We dansen deze avond voor het nieuwe, alles wat komen gaat en voor compassie en liefde naar elkaar. Na onze dans zullen we een bewuste stap zetten in het nieuwe jaar 2020 en daarna zijn er bubbels om nogmaals het nieuwe jaar in te luiden.

18.45 uur welkom in de Zoom Room
19.15 uur openingsceremonie.

19.40 uur De dans begint
19.15 afronding van de avond

Kosten
De betaling voor deze ceremonies zijn op donatie basis. Je ontvangt een open Tikkie link na aanmelding.

 

 
PURE DANCE
praktische informatie
   
PURE BEACH DANCE
Den Haag
PURE DANCE | 5Ritmes
Den Haag
PURE DANCE | 5Ritmes
Rotterdam
PURE DANCE | Free Dance Delft
PURE NATURE DANCE
Delft
   
ECSTATIC DANCE
Delft
   
WHITE NIGHT
online
OUDJAARS WAVE
online

NIEUWJAARS WAVE
online

   
 
TERRA NOVA | Delfgauw, The Netherlands
Saryo van Lakerveld | +31 (0)6 481 52 072
Eva Bergerova | +31 (0)6 238 83 406


webdesign www.arteos.nl