Home
Saryo & Eva
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Open Floor Movement
Conscious Dance
Agenda
Dansavonden
Workshops
Zomer & winterweken
Jaargroep
Gastdocenten
Links
Contact & aanmelden

Phoenix from the Fire
movement, art & creative expressions
zomerweek in Frankrijk

  

Deze week is uitermate geschikt voor mensen die overvol zijn, tot de oren verliefd, kampen met een burn-out, oververmoeid, overweldigd door het leven, diep geraakt zijn door iets, zich kwetsbaar voelen, tijd nodig hebben voor zichzelf, zich weer terug willen vinden, maar ook die zich geweldig voelen.

Het leven gaat snel en soms wel sneller dan we kunnen bevatten. De constante veranderingen waarin alles in hoog tempo groter, sneller en meer moet. Waar er steeds meer van je wordt gevraagd en liever vandaag dan morgen. We leven hierdoor vaak in de hoogste versnelling en komen steeds moeilijker uit dat momentum. En dan komen we er achter dat we geestelijk en lichamelijk niet meer opgewassen zijn tegen deze druk en die snel veranderende realiteit.

Herken je jezelf hierin, het spanningsveld, de vraag die groter is dan wat je kunt geven. Dan zou dit wel eens een week voor jou kunnen zijn waar je veel uit kunt halen. De week waar we op zoek gaan naar jouw oorspronkelijke zelf, jouw essentie, je stillpoint. We doen dat met ademwerk, unwinding, expressie geven, creativiteit en vooral dansen, bewust dansen!

Even over het dansen, want dat is onze basis van deze week. Het leven is altijd in beweging en wij bewegen mee in de meest gunstige situatie, want vaak zit onze gedachten patroon in de weg. Door het dansen leren we de blokkades losser te maken door ze te herkennen en te erkennen en daar mee te bewegen i.p.v. uit de weg te gaan. Naast de dans gebruiken we verschillende andere vormen om dichter bij onszelf uit te komen. Eén daarvan is Ritual Theatre, om je te helpen het leven te zien als een kosmisch spel, waar je de acteur en choreograaf bent.

Saryo en Eva zullen deze week begeleiden. Saryo geeft al 22 jaar les in Conscious Dance, waarin hij unwinding, ademwerk, expressie en meditatie meeneemt. Eva is heel lang director geweest van 2 theaters in Praag. Zij performs and geeft les in Moving Art Expression, Martial Arts en Theater. Zij komt hier vandaan en spreekt Engels en begrijpt en spreekt een beetje Nederlands. Samen zijn ze recht door zee, zacht en helder, uitnodigend vanuit een groot hart.

Tijdens deze week geeft Mariam Lo Fo Wong persoonlijke massages die los van ons te boeken is voor de prijs van €60,00. "Aanraking en geraakt worden. Dat is voor mij de essentie van een massage bij Mariam. Intuitief en op subtiele manier weet Mariam met diepe ontspanning iets in beweging te zetten. Haar massages zijn afgestemd en erop gericht om je te laten thuiskomen in je lijf en jezelf."

Datum & Tijd: 6 (17.00) t/m 13 juli (10.00)

Prijs: €295,00 (excl verblijfskosten) en €260,00 voor 15 juni. Wanneer je ook deelneemt aan de week "Alchemy of the Heart" | zomerdansweek van 17 t/m 24 augustus, ontvang je €110,00 korting (volle prijs). Is je inkomen laag, maar wil je graag meedoen, neem dan even contact op.

Lokatie: L'Huy Préau,Chatin | Frankrijk (750 km vanaf Utrecht)

Verblijf: Op Preau zijn er verschillende accomodatie mogelijkheden. Dit varieert van een eigen tent tot een eigen kamer in het huis. Daar tussenin zijn er 1, 2 en 4 persoons riddertenten, die geheel zijn ingericht en meerpersoons kamers. Er zijn ook een paar mogelijkheden voor campers. De prijzen liggen tussen de € 400,00 (eigen tent) en € 740,00 (1 pers. kmr) en dit is inclusief het heerlijke eten van Preau. Je kunt op Preau website kijken voor meer informatie en de prijzen.

Reis: Indien je geen auto hebt of je hebt plekjes over, dan is er hier een prikbord om een lift te krijgen of te geven. Voor de route kun je hier terecht. Wij raden je aan om een dag van te voren te vertrekken en in de buurt van Preau een hotel te nemen. Dan kom je rustig aan.

Aanmelden: Loeky Ekkel | 0573-221199


 

SummerVibes Festival
Wouwse Plantage (NB)

Phoenix from the Fire
Frankrijk (week 1)
Alchemy of the Heart Frankrijk (week 2)

 

 

 

 TERRA NOVA | Delfgauw, The Netherlands
Saryo van Lakerveld | +31 (0)6 481 52 072
Eva Bergerova | +31 (0)6 238 83 406


webdesign www.arteos.nl