Home
Saryo & Eva
Agenda
Programma

De Vijf Ritmes
Open Floor
Conscious Dance

Dansavonden
Workshops
Zomerweken

Ritual Theater


Terra Nova
Gastdocenten

Contact & aanmelden 

RITUAL THEATER
 


 

Theater en dans komen samen in Ritual Theater. Het is een bewuste manier om expressie te geven aan dat wat er in de mens leeft. Het is werken vanuit het moment en laten ontstaan aan dat wat er gezien of gehoord wil worden.

Een aantal keer per jaar werken Eva Bergerova en Saryo van Lakerveld met een groep mensen, naar een voorstelling toe. Dit zijn meestal een aantal avonden, aangevuld met een hele dag om zo tot een eind creatie te komen. Vanuit het niets werken we naar iets. De fixatie ligt niet bij het eind doel, maar naar het proces er naar toe. De deelnemers onervaren, een beetje ervaren en soms heel ervaren. Belangrijk is dat je bereid bent om bewust te worden van je eigen innerlijke wereld en dat gestalte te geven.

We werken met het concept "Step Out of the Story". Eva Bergerova met een rijke achtergrond op het gebied van theater, heeft deze methode ontwikkeld waarin je zicht krijgt op je eigen verhaal, dat waar jij je mee indentificeerd en hoe je hier getuige van kan zijn. Saryo vult het aan met dans en persoonlijke begeleiding.

Bij iedere nieuwe cyclus is er een selectie, wat inhoud dat je een gesprek hebt met Eva, om kennis te maken en te kijken of je er in past.


 

 
MAGICAL DRAGON
Rotterdam
MAGICAL DRAGON
Rotterdam
TRAILER
   
   
 
      TERRA NOVA | Delfgauw, The Netherlands
Saryo van Lakerveld | +31 (0)6 481 52 072
Eva Bergerova | +31 (0)6 238 83 406


webdesign www.arteos.nl