Home
Saryo & Eva
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Open Floor Movement
Conscious Dance
Agenda
Dansavonden
Workshops
Zomer & winterweken
Jaargroep
Gastdocenten
Links
Contact & aanmelden

SummerVibes Festival
de elementen

  

We hebben een prachtig plekje gevonden in de Wouwse Plantage (NB). Het Landgoed Ottermeer is een natuurcamping met een eigen meer, verschillende luxe vakantiehuisjes, pipowagens en voor ons heel belangrijk, een prachtige sessieruimte. We verblijven daar op ons eigen veld.

Op dit mooie stukje grond in Nederland vieren wij dit festival met jong en oud. Een ongedwongen samenzijn met mensen waar plezier, verdieping, verbinding en in beweging zijn, onze leidraad is.

De verbinding die we maken is met onszelf, elkaar, de wereld en de elementen. Via de dans en stemexpressie (klinken) openen we de poorten naar het hart, want vanuit die plek de verbinding aangaan zorgt dat we dichter bij onszelf uit komen en geven we ook de ruimte aan ´het andere” om de verbinding met ons aan te gaan.

Naast dansen en stemexpressie zullen we ook andere manieren vinden die we kunnen gebruiken om zichtbaar te maken wat leeft in onze essentie. Het wordt een speelse, waardevolle reis die je brengt waar je wezen wilt, thuis in jezelf.

Dit jaar is er naast ons eigen workshop, ook een Wushu Bootcamp met Eva Bergerova. In principe is dit een losstaand geheel, maar we zijn ook verbonden. Gedurende de week ontmoeten deze 2 groepen elkaar tijdens de maaltijden en vrije tijd en kijken we of er momenten kunnen ontstaan waarin we van elkaars activiteit kunnen proeven. Iedere deelnemer kiest wel specifiek voor een bepaalde workshop.

Dit vijfdaagse, outdoor festival wordt gegeven door Saryo van Lakerveld en Lucia Klinefelter. Beiden zijn krachtige en gepassioneerde docenten die veel ervaring hebben in het lesgeven. Lucia heeft haar kracht liggen in stemexpressie en sjamanisme. Saryo heeft zijn kracht liggen in de dans en brengt de harten in beweging. Ook Eva Bergerova is een krachtige docent in de vormen van Martial Arts, theater, dans en performance. Zij komt uit de theater wereld en geeft al heel lang les.

We kamperen, dansen in een prachtige zaal en op het gras, gebruiken onze stem, uiten onze creativiteit met elkaar en alleen en de rest laten we over aan het moment. Kinderen zijn ook welkom en bij voldoende aanmeldingen zal hun een toepasselijk programma worden aangeboden. Voor mensen die niet kunnen of willen camperen, is er op Landgoed Ottermeer ook verschillende andere mogelijkheden, zoals luxe loften aan het meer en pipowagens. Ook campers zijn welkom. Dit alles is uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid, omdat het ook hoogseizoen is.

Kosten volwassene: € 275,00 (vóór 15 juni), € 295,00 daarna
Kosten kind 4-13 jr: € 145,00
Kosten kind 14-20 jr: € 195,00

Ontbijt en lunch verzorgen we met elkaar of alleen. In de avond kun je gebruik maken van de kookkunsten van de Meike Jansen, onze kokkin of zelf koken. Wij raden aan om gebruik te maken van de maaltijden. Meike kookt overheerlijk en heeft een grotendeels biologische 2-gangen menu voor de prijs van 15,50. Gaarne gelijk bij aanmelding opgeven hiervoor, maar aldaar betalen.

Datum: 15 juli (11.00) t/m 19 juli (17.00)
Locatie: Natuurcamping Landgoed Ottermeer, Wouwse Plantage (NB)
Aanmelden: Lucia: info@laloba.nu | 06 16 369 354


 

SummerVibes Festival
Wouwse Plantage (NB)

Phoenix from the Fire
Frankrijk (week 1)
Alchemy of the Heart Frankrijk (week 2)

 

 

 

 TERRA NOVA | Delfgauw, The Netherlands
Saryo van Lakerveld | +31 (0)6 481 52 072
Eva Bergerova | +31 (0)6 238 83 406


webdesign www.arteos.nl