Home

Saryo van Lakerveld
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Open Floor Movement
Agenda
Feesten
Cursussen & lessen
Workshops
Zomer & winterweken
Jaargroep
Gastdocenten
Links
Contact & aanmelden

T e r r a  N o v a

SummerVibes Festival
de elementen

  Saryo van lakerveld Pottenbakkerstraat 2
2645 KT Delfgauw

The Netherlands
M +31 (0)6 481 52 072
E terranova@devijfritmes.nl
Skype: dancing-soul
  


DE HELE MAAND FEBRUARI ONTVANG JE 30,00 EXTRA KORTING, DUS MELD JE AAN.

Op een mooi privé landje in Nederland vieren wij dit festival met jong en oud. Een ongedwongen samenzijn met mensen waar plezier, verdieping, verbinding en in beweging zijn, onze leidraad is.

De verbinding die we maken is met onszelf, elkaar, de wereld en de elementen. Via de dans en Stemexpressie (klinken) openen we de poorten naar het hart, want vanuit die plek de verbinding aangaan zorgt dat we dichter bij onszelf uit komen en geven we ook de ruimte aan ´het andere” om de verbinding met ons aan te gaan.

Naast dansen en stemexpressie zullen we ook andere manieren vinden die we kunnen gebruiken om zichtbaar te maken wat leeft in onze essentie. Het wordt een speelse, waardevolle reis die je brengt waar je wezen wilt, thuis in jezelf. De zweethut is een onderdeel van deze 5 dagen en wat dit jaar nieuw is is dat er twee andere docenten ook hun workshop geven op dit terrein. De één is Kung-fu met Eva Bergerova
en de ander is Massage met Irina Bosman.

Gedurende de week zullen we kijken hoe we op bepaalde momenten kunnen smelten met wat de anderen doen. Iedere deelnemer kiest wel specifiek voor een bepaalde workshop.

Dit vijfdaagse, outdoor festival wordt gegeven door Saryo van Lakerveld en Lucia Klinefelter. Beiden zijn krachtige en gepassioneerde docenten die veel ervaring hebben in het lesgeven. Lucia heeft haar kracht liggen in stemexpressie en sjamanisme. Saryo heeft zijn kracht liggen in de dans en brengt de harten in beweging.

We kamperen, zweten in de hut, dansen in een tent en op het gras, gebruiken onze stem in de open lucht, uiten onze creativiteit met elkaar en alleen en de rest laten we over aan het moment. Kinderen zijn ook welkom en bij voldoende aanmeldingen zal hun een toepasselijk programma worden aangeboden. Er is beperkt plek voor campers en caravans.

Kosten volwassene: € 275,00 (vóór 15 juni), € 295,00 daarna
Kosten kind 4-13 jr: € 145,00
Kosten kind 14-20 jr: € 195,00

Ontbijt en lunch verzorgen we met elkaar of alleen. In de avond kun je gebruik maken van de kookkunsten van de Meike Jansen, onze kokkin of zelf koken. Wij raden aan om gebruik te maken van de maaltijden. Meike kookt overheerlijk en heeft een biologische 2-gangen menu voor de prijs van 14.50. Gaarne gelijk bij aanmelding opgeven hiervoor, maar aldaar betalen.

Datum: 15 juli (11.00) t/m 19 juli (17.00)
Locatie: Borculo ('t Landje)
Aanmelden: Lucia: info@laloba.nu | 06 16 369 354


 

SummerVibes Festival
Borculo (gld)

Phoenix from the Fire
Frankrijk (week 1)
Alchemy of the Heart Frankrijk (week 2)

 

 

 
    Terra nova | Saryo van lakerveld | Dans de 5 ritmes | Pottenbakkerstraat 2  2645 KT Delfgauw |  Tel 0152566286 0648152072                                                                              webdesign www.arteos.nl