Home
Saryo van Lakerveld
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Agenda
Feesten
Cursussen & lessen
Workshops
Zomer & winterweken
Mannenwerk
Jaargroep
Gastdocenten
Foto’s
Links
Contact & aanmelden

T e r r a  N o v a

SummerVibes Festival
in je element

  Saryo van lakerveld Pottenbakkerstraat 2
2645 KT Delfgauw

The Netherlands
T  +31 (0)15 256 62 86
M +31 (0)6 481 52 072
E terranova@devijfritmes.nl
Skype: dancing-soul
  

Dit festival is een moment in de tijd op een mooi stukje land in dit grote universum. Wij nodigen je uit om je tent in te pakken, je rugzak op te doen en dit met ons te beleven.

Kom samen met ons je levendigheid dansen (5Ritmes), je stem laten klinken (stem-expressie), zweten in de zweethut en nog veel meer elementaire uitingsvormen beleven. We werken deze dagen met de elementen; aarde, vuur, water en lucht en nodigen je uit om je hiermee te verbinden en de krachten hiervan te voelen. Elke dag zijn de dans en stem ons anker. Daarnaast onderzoeken we andere vormen aan die ons verbind met de elementen en wat ons in ons element brengt.

Dit zes-daagse, outdoor festival wordt gegeven door Saryo van Lakerveld en Lucia Klinefelter. Beiden zijn krachtige en gepassioneerde docenten die veel ervaring hebben in het lesgeven. Lucia heeft haar kracht liggen in stem-expressie en sjamanisme. Saryo heeft zijn kracht liggen in de dans en brengt de harten in beweging. De combinatie dans en stem heeft een krachtige uitwerking op elkaar . We zijn dan ook blij dat we deze verbinding samen maken en jij er van mag meegenieten.

We kamperen, zweten in de hut, dansen in een tent en op het gras, gebruiken onze stem in de open lucht, uiten onze creativiteit met elkaar en alleen en de rest laten we over aan het moment. Genieten en ontspannen is wat centraal staat in deze week en hoe we dit vorm geven is aan een ieder van ons. Kinderen zijn ook welkom en bij voldoende (kinder) aanmeldingen zal er voor hun een toepasselijk programma worden aangeboden. Er is beperkt plek voor campers en caravans.

Doordat dit festival één dag langer is dan in 2017, zijn de prijzen iets verhoogd.

Kosten volwassene: € 275,00 (vóór 15 juni), € 295,00 daarna
Kosten kind 4-13 jr: € 145,00
Kosten kind 14-20 jr: € 195,00

Ontbijt en lunch verzorgen we met elkaar of alleen. In de avond kun je gebruik maken van de kookkunsten van de Tribal Kitchen of zelf koken. De Tribal Kitchen verzorgt een heerlijke, biologische 2-gangen diner voor de prijs van €14,00 per avond. Bij voorkeur gelijk met je aanmelding aangeven of je daar gebruik van wilt maken.

Datum: 15 juli (12.00) t/m 20 juli (16.00)
Locatie: Borculo ('t Landje)
Aanmelden: Lucia: info@laloba.nu | 06 16 369 354


 
SummerVibes | NL
Natural Moves | Frankrijk
Footsteps | ntb

 

 

 

 
    Terra nova | Saryo van lakerveld | Dans de 5 ritmes | Pottenbakkerstraat 2  2645 KT Delfgauw |  Tel 0152566286 0648152072                                                                              webdesign www.arteos.nl