Home
Saryo van Lakerveld
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Agenda
Feesten
Cursussen & lessen
Workshops
Zomer & winterweken
Mannenwerk
Jaargroep
Gastdocenten
Foto’s
Links
Contact & aanmelden
T e r r a  N o v a

UNFOLDING SELF

  Saryo van lakerveld Pottenbakkerstraat 2
2645 KT Delfgauw
The Netherlands
T  +31 (0)15 256 62 86
M +31 (0)6 481 52 072
E terranova@devijfritmes.nl
Skype: dancing-soul

 

dansreis door lichaam, geest, hart & ziel

3 weekenden + introductiedag

Een unieke dansreis van 3 weekenden die ik in eerste instantie had gepland als één geheel, maar bij nader inzien toch heb besloten dat ze los van elkaar gevolgd kunnen worden. Dus wees welkom wanneer je maar één weekend kunt mee dansen. Bij boeken van 3 weekenden is de open dag gratis.

Dans en beweging zijn krachtige handvatten om te ontspannen, op te laden en je aandacht wakker te houden in het hier en nu. Het ontwikkelt onze mogelijkheden voor authentieke en creatieve expressie terwijl we alle lagen van onszelf leren integreren – lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Dit zal ons helpen om meer aanwezig te zijn en onze volledige potentie te leven.

18 februari | Introductie dag
Deze dag is een welkom voor mensen die mee gaan doen met deze cyclus van drie weekenden, maar ook voor de twijfelaars. We exploreren onszelf, elkaar, de ruimte en de dans om zo een beter beeld te krijgen met wie of wat we te maken hebben en wat er gebeurt in ons lijf, hoofd en hart. We dansen De Vijf Ritmes en raken er mee bekend, zodat we dit gegeven kunnen gebruiken in onze verdere ontmoetingen. Na deze dag kun je ook nog beslissen of je de gehele cyclus mee doet.

10 & 11 maart | Selfacceptance & Trust
Wie ben ik ’ is waar het allemaal begint en van daaruit kunnen we onze sterke en zwakke kanten gaan bekijken. Zwakke tussen haakjes, want eigenlijk bestaat er geen zwakke kant in het unieke mens dat je bent. De vraag is alleen of je dat zelf gelooft en daar vertrouwen in hebt of is er twijfel en is dat een obstakel in je leven. Het vertrouwen begint wanneer je anders naar jezelf kunt kijken.

21 en 22 april | Relationship & Intimacy
Vanuit zelfvertrouwen en liefdevol naar jezelf kijken, kun je volwaardige en gelijkwaardige relaties aangaan. Elk mens heeft behoefte aan intimiteit. Leun je energetisch voorover, omdat je iets wilt of hongerig bent, dan deinst de ander terug of trek je verkeerde mensen aan. Leun je achterover omdat je voorzichtig of bang bent, dan gebeurt er vaak niets. Ben je innerlijk in balans en sta je in je kracht, dan nodigt dit anderen uit om dichterbij te komen en ontstaat er ruimte voor intimiteit.

12 en 13 mei | Life & Death
Vanuit een basis van zelfvertrouwen en openheid, wordt de tijd van het moment dat je gaat leven totdat je weer dood gaat, een spel. In die tijd krijg je de kans om je volle potentie te leven en de krachten in jezelf te ontdekken die maken wie jij bent en waarom je op deze aarde bent. De overgave ligt in jezelf, de mogelijkheid om niet te leven ook. Jij hebt de kracht en de potentie te zijn wie je bent en je dromen waar te maken. “If you do not dance your dance, nobody will do it for you” of zoals Gabriëlle Roth ooit zei: “do you have the discipline to be a free spirit”.

Drie weekenden waarin je uitgenodigd wordt en jij de stappen zet die klaar zijn om gezet te worden. Niets zal je ontnomen worden en veel zal je worden aangereikt. Mijn suggestie is om all drie de weekenden te doen, maar wanneer je minder kunt, ben je ook welkom. Na de weekenden geef ik je handvatten mee om thuis te oefenen.

Introductie dag: €45,00
1 weekend: €130,00
2 weekenden €230,00
3 weekenden €335,00 (incl de open dag)
Gehele dag thee, koffie en lunch €7,50 (per dag). Gespreid betalen en overnachten mogelijk. Max 30 dansers.

Locatie: Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5-7, zaal 10 (naast de hoofdingang)

 

 

 

 
Transistion 2018/19
Tsjechië
Next Step 2019
Tsjechië
   

 

 

 
    Terra nova | Saryo van lakerveld | Dans de 5 ritmes | Pottenbakkerstraat 2  2645 KT Delfgauw |  Tel 0152566286 0648152072                                                                              webdesign www.arteos.nl