Home
Saryo & Eva
Agenda
Programma

De Vijf Ritmes
Open Floor
Conscious Dance

Dansavonden
Workshops
Zomerweken
Ritual Theater

Terra Nova
Gastdocenten

Contact & aanmelden
 
WHITE NIGHT ONLINE
'THE LIGHT'
 


Wat een super mooie White night was dat gisteren! Ik heb erg genoten.
Ellen Roodenburg

Bedankt voor de fijne avond, heeft mij veel energie gegeven!
Erik Both 

maandag 21 december | 18.45 - 21.15

White Night gaat online plaatsvinden vanwege de Corona maatregelen. Wil je hier meer over weten, vraag gerust (0648152072)

Misschien heb je er al iets over gelezen, maar we zitten in een bijzondere tijd. We naderen namelijk de voltooiing van onze transitie naar het Aquarius tijdperk, het tijdperk van licht en bevrijding. Op 21 december ervaren we de laatste afronding in dit transitie proces en op planetair gebied staat dan Jupiter en Saturnus zo dicht bij elkaar dat wij dat zien als één ster, ook wel de Bethlehem ster genoemd. Kijk hier of hier voor meer informatie.

Dus er zijn op 21 december twee grote verschuivingen. Één is dat het licht naar deze kant van de aarde komt en twee is dat de energie in dit universum/onze planeet heel erg zal veranderen.

Laten we onze kracht bundelen in meditatie en dans, want het lang verwachte tijdperk treed aan en dat wordt groots gevierd over de hele wereld. Wij doen dat graag met jou en je kunt kiezen om dat met Eva buiten te doen in Delft of Online met Saryo

Aan het begin van de ceremonie roepen we verschillende krachten aan om ons te ondersteunen in onze dans reis en om de kanalen te openen die ons verbind met de lichtbronnen van dit universum, waaronder de zon, de maan, het vuur van de aarde en het licht van het grote mysterie. We openen onze hele wezen voor het licht, nodigen het uit in ons hart en ons leven.

We dansen en bewegen met onze focus op het licht. We dansen in diep respect en laten we ons voeden door het licht, zodat ons innerlijke vlam, ons eigen licht kan gaan schijnen. Van daar uit kunnen we het weer doorgeven aan iedereen die het wilt ontvangen.

We zullen de dans en meditatie ook gebruiken om vanuit diepe verbondenheid onze intenties te sturen naar de aarde en de harmonie en welzijn in de wereld.

ONLINE
18.45 welkom in de Zoom Room (Passcode: 463129)
19.00 voorbereiding op de reis
19.15 Ceremonie en aanroepen
19.22 twintig minuten wereld meditatie
20.02 Bewegen in de licht energie
21.15 Afsluiten en spirits bedanken

Kosten zijn op donatie basis (om te betalen).

  
PURE DANCE
praktische informatie
   
PURE BEACH DANCE
Den Haag
PURE DANCE | 5Ritmes
Den Haag
PURE DANCE | 5Ritmes
Rotterdam
PURE DANCE | Free Dance Delft
PURE NATURE DANCE
Delft
   
ECSTATIC DANCE
Delft
   
WHITE NIGHT
online
OUDJAARS WAVE
online

NIEUWJAARS WAVE
online

   
 
TERRA NOVA | Delfgauw, The Netherlands
Saryo van Lakerveld | +31 (0)6 481 52 072
Eva Bergerova | +31 (0)6 238 83 406


webdesign www.arteos.nl