T e r r a  N o v a
 
FEESTEN & OPEN INLOOP SESSIES
   
  Saryo van lakerveld Pottenbakkerstraat 2
2645 KT Delfgauw
The Netherlands
T  +31 (0)15 256 62 86
M +31 (0)6 481 52 072
E terranova@devijfritmes.nl
Skype: dancing-soul 

Zolang ik les geef in de dans geef ik feesten en open inloop events die toegankelijk zijn voor iedereen en waar de dans centraal staat.

Op deze feesten is de sfeer vrij, ongedwongen en respectvol naar elkaar. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt en er is er vaak een bar om wat te drinken en te socializen. Meestal is er een Wave, miniworkshop van een uur, waarin je begeleid en meegenomen wordt door de dans. Het is een fijne kennismaking van wat ik doe en hoe ik les geef, maar niet vergelijkbaar met bv een avond les Pure Dance. Al deze feesten zijn laagdrempelig en hebben als doel om mensen de gelegenheid te geven om op een andere manier uit te gaan.

Open inloop sessies zijn vaak dynamische, meditatieve momenten waarop je geheel met en voor jezelf kunt dansen of in contact kan gaan. Soms worden deze sessies begeleid en soms ook niet. Het doel van deze sessies is om in verbinding onze dans te geven aan iets wat op dat moment belangrijk is in de wereld of jou leven. We doen dat meestal in stilte en kunnen naar extatische hoogte punten bewegen.

Wat de feesten en Open inloop sessies gemeen hebben is dat je hier echte dans liefhebbers vind. Probeer het uit!

 
ECSTATIC DANCE
Delft
BEACHPARTY 2018
Den Haag

NIEUWJAARS WAVE 2019
Rotterdam

WHITE NIGHT 2018
Rotterdam

 

 

    Terra nova | Saryo van lakerveld | Dans de 5 ritmes | Pottenbakkerstraat 2  2645 KT Delfgauw |  Tel 0152566286 0648152072                                                                                                        webdesign www.arteos.nl