Home
Saryo & Eva
Agenda
Programma

De Vijf Ritmes
Open Floor
Conscious Dance

Dansavonden
Workshops
Zomerweken

Ritual Theater

Terra Nova
Gastdocenten

Contact & aanmelden
 
LOVE, LIFE, LAUGHTER
ZomerDANSweek in Kroatië
 Een heerlijke week om alles los te laten, om los te komen en los te gaan. Om te geven en te ontvangen. Weer present te raken in het, in je leven. Dit gun ik iedereen".
Annelies van Ammerzoden.

Plezier, ontspanning, openheid, verrassing, ruimte en liefde. Een paar woorden die voor mij aangeven wat een week cursus bij Saryo voor mij teweeg brnegt. Ik kijk nu eigenlijk al uit naar de volgende keer.
Paul Vreugdenhil


 

Aanmeldformulier onderaan deze pagina

Zomer dansweek in Kroatië met Raduca Vojackova en Saryo van Lakerveld

OVER DE WEEK

Beweging is een van onze belangrijkste instrumenten om het leven te ervaren in ons lichaam. Deze levendigheid kan zich uiten in liefde, lachen, vreugde en geluk. Wat ons vaak beperkt in het voelen van deze levendigheid zijn de verhalen waarin we zijn gaan geloven. Vanaf onze eerste stap in dit leven hebben we ervaringen opgedaan en we hebben daar niet altijd leuke herinneringen aan. We zijn van daaruit gaan reageren, ons denken en lichaam is vaster komen te zitten en we zijn het als normaal gaan zien.

Wanneer we ons oefenen in de mogelijkheid om ruimte te maken, het verschil te herkennen tussen leven en overleven en onze patronen te zien, dan zouden we misschien ook wel andere keuzes kunnen maken en ons daardoor vrijer gaan voelen in lichaam, hart en geest. Hoe meer we dit trainen, hoe meer we dit als gewoon gaan zien en de lach (weer) meer zichtbaar wordt.

Tijdens deze week gaan we de ruimtelijkheid in onze dans en daarmee de ruimte in onszelf opzoeken en zien welke keuzes we maken in ons leven.

PRAKTISCH

Waar: De workshop is op het eiland Rab in het plaatsje Rab in een oude gymzaal. Kom je daar de deur uit, sta je midden in het toeristische gehucht met allemaal leuke restaurantjes, winkeltjes en een haven met helderblauw water. Ze zeggen dat dit het groenste eiland is. Dat zou je niet zeggen wanneer je met de ferry aankomt, want de ene kant van het eiland is totaal niet begroeid, maar als je dan de heuvel over gaat, dan is het een stuk groener. Met taxibootjes kun je verschillende eilandjes bezoeken of prachtige baaitjes, een duik nemen en na een paar uur weer terug gaan. Belangrijk om mee te nemen zijn waterschoentjes, want ook al zijn er veel zandstrandjes, er zijn ook veel kiezelstrandjes en er leven veel zeeegels in het water.

Workshop: Zondag 28 juni - Zaterdag 4 juli. Het is fijn om één of meerdere dagen eerder aan te komen en langer blijven is ook mogelijk. Er zullen elke dag 2 sessies van 2.5 à 3 uur zijn. De tijden worden aangepast aan de wens van de groep of de temperatuur. Op dit moment gaan we uit van 10.00-12.30 uur en 16.00-17.30 uur.

Workshop prijs: is €310,00 | early bird tot 1 mei is €280,00

Accommodatie: We verblijven in Deltas Appartmani en omliggende huizen. Dick Spijkerman is de Nederlandse eigenaar van Deltas. Hij regelt jullie wensen omtrent verblijf. Er zijn verschillende mogelijkheden betreffende accommodatie. Van een éénpersoonskamer t/m meerpersoonskamers, met en zonder balkon, inclusief sanitair of gedeeld, dus voor elk budget wat wils. Hieronder een paar richtprijzen. Neem direct contact op met Dick.
De accommodatie betaal je direct aan Dick Spijkerman.

1-persoonskamer €50,00 per nacht
2-3 persoonskamer €35,00 p.p.p.n.
4+ kamer €25,00 p.p.p.n.

Ontbijt bij reservering te boeken voor €8,00 en aldaar te betalen. Lunch en diners kun je bij verschillende leuke restaurantjes nuttigen.

Reizen: Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je vliegt. Met Transavia kun je vliegen op Rijeka, maar ook Ryanair en Germanwings behoort tot de mogelijkheden. Lukt Rijeka niet, dan is Zadar ook nog een mogelijkheid. Je kunt daar een auto huren of je kunt met een gedeelde taxi naar het eiland komen. De kosten hiervan en reserveren kun je bij Dick terecht. Op het eiland heb je eigenlijk geen auto nodig.

Natuurlijk is ook reizen met de trein mogelijk of je eigen vervoer. Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden.


AANMELDINGSFORMULIER ZOMERWEEK KROATIË
Voornaam*
Achternaam*
Plaats & land*
Telefoon*
Mobiel nummer *
Email*
 
Naam activiteit*
Date event
Opmerkingen
 
* Verplichte velden
 

 


 

 
Love, Life, Laughter
Summerweek Croatia
Love, Life, Laughter
Zomerweek Kroatië

Alchemy of the Heart Summerweek France

Alchemie van het Hart Zomerweek Frankrijk

 
  TERRA NOVA | Delfgauw, The Netherlands
Saryo van Lakerveld | +31 (0)6 481 52 072
Eva Bergerova | +31 (0)6 238 83 406


webdesign www.arteos.nl