Saryo & Eva
Agenda
Programma

De Vijf Ritmes
Open Floor
Conscious Dance

Dansavonden
Workshops
Zomerweken


Terra Nova
Gastdocenten

Contact & aanmelden

LOVE, LIFE, LAUGHTER
ZomerDANSweek in Kroatië
 Een heerlijke week om alles los te laten, om los te komen en los te gaan. Om te geven en te ontvangen. Weer present te raken in het, in je leven. Dit gun ik iedereen".
Annelies van Ammerzoden.

Plezier, ontspanning, openheid, verrassing, ruimte en liefde. Een paar woorden die voor mij aangeven wat een week cursus bij Saryo voor mij teweeg brnegt. Ik kijk nu eigenlijk al uit naar de volgende keer.
Paul Vreugdenhil


 

Een heerlijk zomer dansweek in Kroatië (Rab) met Raduca Vojackova en Saryo van Lakerveld

OVER DE WEEK

Beweging is een van onze belangrijkste instrumenten om het leven te ervaren in ons lichaam en deze levendigheid kan deze levendigheid gedijen in de liefde, lachen, vreugde en geluk. Wat ons vaak stopt of beperkt zijn onze verhalen waarin wij geloven, de verhalen die zijn gemaakt tijdens ons leven, van onze jeugd op. Als we ons oefenen in de mogelijkheid om uit te breiden en contract, om van te vocht vast, weet het verschil tussen leven en te overleven en zie onze gewoonten en dat we keuzes kunnen maken, strekken we ons bewustzijn en meer vrij in ons lichaam, hart en geest. Tijdens deze week gaan we de ruimtelijkheid van de dans en daarmee de ruimte in onszelf om de juiste keuzes te maken.

EVEN PRAKTISCH

Zondag 28 juni - Zaterdag 4 juli | Workshop prijs is €310,00 | early bird voor 1 me €280,00

Deze prijs is zonder accommodatie, eten en reizen. Je ontvangt bankgegevens na het versturen van boekingsformulier hieronder. Deze bevat ook informatie en prijzen over de accommodatie.

voor meer informatie contact Saryo per mail: saryo@kpnmail.nl

ACCOMODATIE

We verblijven in appartementcomplex Deltas Appartmani en omringende huizen met appartementen, waar je één-, twee- en meerpersoons kamers kunt boeken. De eigenaar Dick Spijkerman is Nederlander. 

 
Love, Life, Laughter
Summerweek Croatia

Love, Life, Laughter
Zomerweek Kroatië

Alchemy of the Heart Summerweek France

Alchemie van het Hart Zomerweek Frankrijk

 
  TERRA NOVA | Delfgauw, The Netherlands
Saryo van Lakerveld | +31 (0)6 481 52 072
Eva Bergerova | +31 (0)6 238 83 406


webdesign www.arteos.nl