Home

Saryo van Lakerveld
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Open Floor Movement

Agenda
Feesten
Cursussen & lessen
Workshops
Zomer & winterweken
Jaargroep
Gastdocenten
Links
Contact & aanmelden
T e r r a  N o v a
Wekelijkse en maandelijkse lessen
vrije inloop lessen
  Saryo van lakerveld Pottenbakkerstraat 2
2645 KT Delfgauw

The Netherlands
M +31 (0)6 481 52 072
E terranova@devijfritmes.nl
Skype: dancing-soul 

Je hoeft geen ervaren danser te zijn om mee te dansen op deze wekelijkse of maandelijkse lessen. Elke sessie is een op zich staande reis. De opbouw zit in jou, want hoe vaker je deze sessies volgt, hoe meer resultaat je zult gaan voelen in jezelf.

De regelmaat helpt je om stapje voor stapje dichter bij jezelf te komen en meer van je eigen essentie te proeven. Je kunt ook op deze manier kijken of deze dansvorm of docent bij je past, zonder je direct voor lang vast te leggen. Je kunt een sessie zo vaak doen als je wilt, want elke keer is weer anders. Contact met je essentie maken heeft tijd nodig en het laten beklijven ook.

Ook maandelijkse lessen, die door het land heen gegeven worden, zijn fijne momenten om je oude dansmaatjes te blijven ontmoeten, maar ook nieuwe mensen te leren kennen.

Vrije inloop lessen (Pure Dance) worden gegeven in Den Haag en Rotterdam en zijn heel geschikt voor nieuwe dansers en gepassioneerd bewegers. Elke week (met wat uitzonderingen) kun je hier naar binnen lopen en mee dansen.

Sweat Your Prayers
zijn dans sessies waarin er geen les wordt gegeven. Eén van de Nederlandse docenten verzorgd dan de muziek. Het is een lab waarin je kunt experimenteren met je dans.

Ecstatic Dance is een gebed zonder einde en ook zonder begeleiding. De diepgang bepaal jij.

 

 
PURE DANCE | 5Ritmes
Den Haag
PURE DANCE | 5Ritmes
Rotterdam
PURE DANCE | FreeDance
Delft
DANSKLANK dagen
Rotterdam
ECSTATIC DANCE
Delft
WHITE NIGHT 2019
Rotterdam
   
OUDJAARS WAVE 2019
Rotterdam

NIEUWJAARS WAVE 2020
Rotterdam

SWEAT YOUR PRAYERS
Utrecht
 

 

    Terra nova | Saryo van lakerveld | Dans de 5 ritmes | Pottenbakkerstraat 2  2645 KT Delfgauw |  Tel 0152566286 0648152072                                                                              webdesign www.arteos.nl