Home

Saryo van Lakerveld
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Open Floor Movement

Agenda
Feesten
Cursussen & lessen
Workshops
Zomer & winterweken
Jaargroep
Gastdocenten
Links
Contact & aanmelden
T e r r a  N o v a
Wekelijks & maandelijkse
vrije inloop lessen
  Saryo van lakerveld Pottenbakkerstraat 2
2645 KT Delfgauw

The Netherlands
T  +31 (0)15 256 62 86
M +31 (0)6 481 52 072
E terranova@devijfritmes.nl
Skype: dancing-soul 

Let op want als gevolg van een sabbatical, zal ik het najaar van 2018 geen wekelijkse lessen geven. Eva Bergerova, mijn partner, zal het overnemen. Zij is ook heel begaafd in het leiden van groepen. De lessen zijn bij haar wel in het engels.

Je hoeft geen ervaren danser te zijn om mee te dansen op deze wekelijkse of maandelijkse lessen. Elke sessie is een op zich staande reis. De opbouw zit in jou, want hoe vaker je deze sessies volgt, hoe meer resultaat je zult gaan voelen in jezelf.

De regelmaat helpt je om stapje voor stapje dichter bij jezelf te komen en meer van je eigen essentie te proeven. Je kunt ook op deze manier kijken of deze dansvorm of docent bij je past, zonder je direct voor lang vast te leggen. Je kunt een sessie zo vaak doen als je wilt, want elke keer is weer anders. Contact met je essentie maken heeft tijd nodig en het laten beklijven ook.

Ook maandelijkse lessen, die door het land heen gegeven worden, zijn fijne momenten om je oude dansmaatjes te blijven ontmoeten, maar ook nieuwe mensen te leren kennen.

Vrije inloop lessen (Pure Dance) worden gegeven in Den Haag en Rotterdam en zijn heel geschikt voor nieuwe dansers en gepassioneerd bewegers. Elke week (met wat uitzonderingen) kun je hier naar binnen lopen en mee dansen.

Riding the Wave zijn vaak maandelijkse projecten waarin meerdere. Nederlandse docenten aan meewerken. Elke maand is er een andere docent die zijn eigen invulling geeft aan de dans.

Sweat Your Prayers
zijn dans sessies waarin er geen les wordt gegeven. Eén van de Nederlandse docenten verzorgd dan de muziek. Het is een lab waarin je kunt experimenteren met je dans.

Ecstatic Dance is een gebed zonder einde en ook zonder begeleiding. De diepgang bepaal jij.

 

 
PURE DANCE | 5Ritmes
Den Haag
PURE DANCE | 5Ritmes
Rotterdam
ECSTATIC DANCE
Delft
WHITE NIGHT 2018
Rotterdam
NIEUWJAARS WAVE 2019
Rotterdam
SWEAT YOUR PRAYERS
Utrecht
 

Testimonials

Mijn eerste cursus bij Saryo heeft veel bij me los gemaakt. Het is een proces dat terug gaat naar mijn eigen authenticiteit. De openheid van de groep heeft me het vertrouwen gegeven mijn eigen expressie te volgen" - Myrthe Stel

Dansen is LEVEN. Leven is dansend door alle ritmes heen gaan. Saryo heeft in zijn leven alle ritmes geleefd EN gedanst. Dit maakt zijn les geen les maar een spiegel waar je in mag kijken. Elk moment weer, dus het maakt niet uit of je de cursus één keer doet of al 10 jaar zoals ik" - Mariëlle Soet

Ik dans nu 2 jaren bij Saryo en het heeft mij zo veel gebracht; ik kan nu (even) terug naar de lichtheid van het zijn; even een moment zonder dat mijn hoofd maar door denkt en draaft… En terwijl je danst is er zoveel ruimte; ruimte voor ontmoeting, contact, plezier. Voor het verkennen van de aanraking, de klank, oogcontact en het slaan van mijn hart. Door de lessen van Saryo heb ik geleerd dat je het leven ook kan dansen" -Andree Ruting


    Terra nova | Saryo van lakerveld | Dans de 5 ritmes | Pottenbakkerstraat 2  2645 KT Delfgauw |  Tel 0152566286 0648152072                                                                              webdesign www.arteos.nl