Home
Saryo & Eva
Agenda
Programma

De Vijf Ritmes
Open Floor
Conscious Dance

Dansavonden
Workshops
Zomerweken

Ritual Theater

Terra Nova
Gastdocenten

Contact & aanmelden

 

 

BEWUST-ZIJN
IN BEWEGING
 

 

Terra Nova betekent Nieuwe Aarde. Deze naam is in 1997 bedacht vanuit uit het verlangen om met dit danswerk iets positiefs bij te dragen aan deze wereld. Na zoveel jaren dansen is de kracht van deze naam alleen maar sterker geworden. Door de dans bereiken we heel veel mensen. De ervaring die ze krijgen door simpelweg hun lijf te bewegen, brengt hun in nieuwe bewustzijns lagen, het opent hun ogen en laat het hart stromen. Dit is de vernieuwing wat Terra Nova in de wereld wil brengen.

Saryo van Lakerveld is onlosmakelijk verbonden met Terra Nova en geeft les onder deze naam. Terra Nova organiseert ook dans evenementen en workshops voor buitenlandse docenten.

Terra Nova begon als een gezamenlijk bedrijf van Saryo van Lakerveld en Mati Engwerda en is op 1 januari 2012 veranderd in een eenmanszaak van Saryo. Hij is altijd op zoek om zijn levenservaring, de collectieve energie van het moment en de vernieuwing samen te brengen.

Het motto van Terra Nova is: 'Verander de wereld, maar begin bij jezelf'. Daar ligt het startpunt, want om van de wereld een betere en mooiere plek te maken zullen we eerst in onszelf moeten investeren en verdiepen. Bij Terra Nova doen we dat via de dans. Verandering begint door naar onszelf te kijken en dat wat je ziet in beweging te brengen.

De naam Terra Nova kwamen we tegen, in Amerika, op het moment dat we in de eindfase zaten van onze training. Ik las de naam ergens op een papier en er was gelijk een klik met hoe we dit werk in de wereld wilden neerzetten.

 

BTW no. NL 06 1594 502B 02
KVK no. 54281431

IBAN: NL29 INGB 0000 124628

 

 

 
  TERRA NOVA | Delfgauw, The Netherlands
Saryo van Lakerveld | +31 (0)6 481 52 072
Eva Bergerova | +31 (0)6 238 83 406


webdesign www.arteos.nl