Home

Saryo van Lakerveld
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Open Floor Movement

Agenda
Feesten
Cursussen & lessen
Workshops
Zomer & winterweken
Jaargroep
Gastdocenten
Links
Contact & aanmelden
T e r r a  N o v a
zomer en winterweken
  Saryo van lakerveld Pottenbakkerstraat 2
2645 KT Delfgauw
The Netherlands
M +31 (0)6 481 52 072
E terranova@devijfritmes.nl
Skype: dancing-soul 

Tijdens de zomer en de winter geef ik weken in het buitenland die vaak een week of iets korter duren.

De intentie van de zomerweken is om de dans te combineren met de ontspanning. Deze combinatie geeft je vakantie een rijke invulling en van je workshop een gevoel van vakantie. Door een mooie zomerse plek, heerlijk eten, rust en genieten met elkaar te verbinden, laad je jezelf weer op. Op deze manier is de dans een weldaad voor body, mind en spirit.

Elke winter bied ik een vierdaagse aan in Tsjechië om mensen in de gelegenheid te stellen de kou uit het hart te laten smelten om zo zichzelf voor te bereiden op een nieuwe periode in het leven. De sneeuw die er vaak ligt is een verbindingsfactor voor de week.

Vaak werpt, bij het bij het zien dat een week in een ander land plaatsvind, barriëres op in onze gedachte dat het ver is of allemaal andere mensen. Dat is jammer, want het is echt heel bijzonder om in en met een andere culturen te dansen. Vaak zijn er zelfs deelnemers uit verschillende landen en dat geeft nieuwe verbindingen en inzichten. Daarnaast hoeft de reis er naar toe geen drempel te zijn, want het is niet anders dan bijvoorbeeld naar Groningen met de trein. De tijd is niet veel langer en de prijs is vaak heel goedkoop.

Wat ik aanraad is om wat tijd er voor en er na in te plannen voor jezelf, zodat je volledig van deze weken kunt (na)genieten. Wat ook fijn is om met andere deelnemers af te spreken om samen te reizen. Dit geeft je al snel het vertrouwen verbonden te zijn.

 

 

SummerVibes Festival
Wouwse Plantage (NB)

Phoenix from the Fire
Frankrijk (week 1)
Alchemy of the Heart Frankrijk (week 2)

 

 

 
    Terra nova | Saryo van lakerveld | Dans de 5 ritmes | Pottenbakkerstraat 2  2645 KT Delfgauw |  Tel 0152566286 0648152072                                                                              webdesign www.arteos.nl