Home
Saryo van Lakerveld
Terra Nova
Five Rhythms
Agenda

Parties
Introduction & courses
Workshops
Summer & winterweeks
Men groups
Ongoing groups
Guest teachers
Pictures
Links
Contact & booking
T e r r a  N o v a
Summer & winterweeks
  Saryo van lakerveld Pottenbakkerstraat 2
2645 KT Delfgauw

The Netherlands
T  +31 (0)15 256 62 86
M +31 (0)6 481 52 072

E
terranova@devijfritmes.nl
Skype: dancing-soul

 

We are working on the translation of this page
Sorry for the in convenience

Tijdens de zomer en de winter geef ik weken in het buitenland die vaak een week of iets korter duren.

De intentie van de zomerweken is om de dans te combineren met de ontspanning. Deze combinatie geeft je vakantie een rijke invulling en van je workshop een gevoel van vakantie. Door een mooie zomerse plek, heerlijk eten, rust en genieten met elkaar te verbinden, laad je jezelf weer op. Op deze manier is de dans een weldaad voor body, mind en spirit.

Elke winter bied ik een vierdaagse aan in Tsjechië om mensen in de gelegenheid te stellen de kou uit het hart te laten smelten om zo zichzelf voor te bereiden op een nieuwe periode in het leven. De sneeuw die er vaak ligt is een verbindingsfactor voor de week.

Vaak werpt, bij het bij het zien dat een week in een ander land plaatsvind, barriëres op in onze mind. Dat is jammer, want het is heel echt heel bijzonder om in en met een andere culturen te dansen. Vaak zijn er zelfs deelnemers uit verschillende landen en dat geeft nieuwe verbindingen en inzichten. Daarnaast hoeft de reis er naar toe geen drempel te zijn, want het is niet anders dan bijvoorbeeld naar Groningen met de trein. De tijd is niet veel langer en de prijs is vaak heel goedkoop.

Wat ik aanraad is om wat tijd er voor en er na in te plannen voor jezelf, zodat je volledig van deze weken kunt (na)genieten. Wat ook fijn is om met andere deelnemers af te spreken om samen te reizen. Dit geeft je al snel het vertrouwen verbonden te zijn.

 

 

 
Summerweek Croatia
Summerweek Frankrijk
Winterdance Czech rep
 
 

 

    Terra nova | Saryo van lakerveld | Dans de 5 ritmes | Pottenbakkerstraat 2  2645 KT Delfgauw |  Tel 0152566286 0648152072                                                                              webdesign www.arteos.nl