Home

Saryo van Lakerveld
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Open Floor Movement

Agenda
Feesten
Cursussen & lessen
Workshops
Zomer & winterweken
Jaargroep
Gastdocenten
Links
Contact & aanmelden
T e r r a  N o v a
Workshops in het binnen en buitenland
& buitenlandse docenten
  Saryo van lakerveld Pottenbakkerstraat 2
2645 KT Delfgauw

The Netherlands
T  +31 (0)15 256 62 86
M +31 (0)6 481 52 072
E terranova@devijfritmes.nl
Skype: dancing-soul


 

Wanneer je geraakt bent door de dans of verlangen in meer diepgang in het leven, dan bieden de workshops je de kans om diepere lagen in jezelf aan te raken. Door de tijdsduur is het een intensievere manier om de dans en dus jezelf te beleven. Hierdoor kom je meer in contact met je hart. De verbinding die je maakt met de andere deelnemers en de groepsenergie ondersteunen je in jou proces.

Elke workshop is anders en heeft zijn eigen dynamiek. Wat het je kan laten zien is dat er ook andere manieren zijn om in dit leven te staan of te bewegen. Natuurlijk is dit soms sterk in contrast met je dagelijks bestaan, maar door hier telkens aan herinnert te worden, krijgt je onderbewuste de kans om de nieuwe informatie op te slaan. In elke workshop waarborgen we de veiligheid van elke deelnemer door een veld te creëren van verbondenheid en veiligheid.

Soms zijn workshops residentieel, wat betekent dat je op de plek waar gedanst word, eet en slaapt. Dit is omdat het dan belangrijk is voor het thema waar mee gewerkt wordt. Wanneer het niet residentieel is, dan ga je 's avonds naar huis en ontmoet je de groep weer in de ochtend. Soms kan dit ook een financiële afweging zijn om het goedkoper te houden voor de deelnemers.

Dag dansworkshops geven de mogelijkheid om heel specifiek met een thema bezig te zijn. Ze zijn meestal toegankeijk voor iedereen.

Weekend workshops zijn bedoeld om nog dieper op een bepaald thema in te gaan. Soms slapen en eten we op één plek en andere keren gaat iedereen in de avond naar huis.

Buitenlandse workshops. Het is fijn om met mensen van andere culturen te dansen, omdat het ook een andere kijk op de dans kan geven. De drempel ligt vaak bij de afstand, maar onthoud dat in de realiteit het soms sneller gaat om naar bijvoorbeeld Praag te reizen dan naar Groningen en dat is ook zo met de prijs.

Buitendse docenten. Deze workshops worden door ons georganiseert in Nederland of in het buitenland.

 

 
Transistion 2018/19
Tsjechië
Next Step
Tsjechië

Basic Sanity
Andrea Juhan

Art Murmur
Kathy Altman, Lori Salzman, Cathy Ryan
 
    Terra nova | Saryo van lakerveld | Dans de 5 ritmes | Pottenbakkerstraat 2  2645 KT Delfgauw |  Tel 0152566286 0648152072                                                                              webdesign www.arteos.nl